- Догодило ми се да гост напусти емисију. Мислим да се то десило само једном. Када то особа уради то може да буде добро за њен маркетинг, али исто тако може да буде добро и за ту емисију - рекла је Сања.

Десило јој се, међутим, да је певачица која је дуго важила за најлепшу жену на овим просторима недуго након снимања емисије трагично настрадала.

- Имала сам емисију са Ксенијом Пајчин, Ненадом Чанком и Оливером Катарином и после се догодило да смо снимали још много емисија, па смо имали неке захтеве спонзора, па никако да дође на ред та емисија да се емитује. У међувремену се догоди та трагедија са Ксенијом Пајчин. Онда сам ту емисију емитовала као IN MEMORIAM. Да не верујете, било је и таквих ствари.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

Нешто слично десило се када је у њеној емисији гостовала фолк певачица Снежана Ђуришић.

- Снежана Ђуришић коју ја много волим била је гошћа код мене, а тема је била брак. Исто, након снимања дуго нисмо емитовали емисију и деси се да њој у међувремену премине супруг. Значи замислите ту ситуацију. Тема емисије брак, а жени после тога премине супруг. И ви немате начина то да премонтирате - испричала је водитељка у емисији "Сценирање".

БОНУС ВИДЕО: