Када је у питању животни и пословни план, Нада је објаснила да је увек имала постављен циљ у животу: 

- Ја свако вече разговарам сама са собом. Увек сам имала постављене циљеве и стремила ка њима. Увек сам гледала да останем чиста и достојанствена и да постигнем циљеве. Ја не знам за неуспех. Своје снове сам остварила. Ја сам изнад свега родитељ. Успела сам да васпитам децу и не зна се ко је више школа од њих завршио. Стварно сам поносна на њих - рекла је Нада, па се осврнула на хапшење Јане Тодоровић. 

- Нисам се никад суочила са нечим таквим. Обишла сам цео свет, била на свим континентима, али нисам имала те проблеме, Увек сам поштовала прописе земље у којој сам. Нисам имала ни нелагодности од гостију. Једном сам певала у хали у Подгорици, пуна је била хала, певала сам мој репертоар. Тражили су ми ''не дозволи да те друга воли''. Људи су нагрнули на мене, људи су се гурали да ме изљубе - каже певачица, затим је рекла како јој увек тешко пада када некки њен колега напусти овај свет. 

Фото: Јутјуб принтскрин

 

- Одлазак сваког мог колеге ми је тешко пао. Шабан, Маринко, Тозовац... Био је друштвен, није спадао у класу људи да прича како му није по вољи. Дође и отпева најбоље што може. Била је екипа која је на турнејама играла реми - рекла је Нада и признала од чега одустаје у животу

- Одустајем од негативних људи само. Ја сам јако позитивна, ако ме xнегде позове неко на весеље, ја сам највеселији гост. Кад сам ја ту сви морају да играју и да певају. Не волим људе са негативном енергијом - истакла је она у "Премијери-Викенд специјал".

БОНУС ВИДЕО: