Глумац Душан Војновић био је симбол мушке лепоте у старој Југославији. Памтимо га по улогама у филмовима "Ужичка република", "Другарчине", "Двобој за јужну пругу", "Посао на одређено време", серијама "Војници" и "Шеста брзина".

Фото: RTS emisija Dozvolite - Zvanični kanal

 

 

Својом појавом и глумом многе је оставио без даха и остао у сећењу иако га годинма нисмо виђали. Последња улога по којог га памтимо је у филму "Трећа срећа" где је глумио "опасног момка" по имену Ник. У периоду од 1995. до 2012. направио је глумачку паузу, а онда се 2012 појавио у серији "Шешир професора Косте Вујића".

Дуго су се љубитеји филма питали где је нестао, а онда нас је Душан све изнендадио својим повратком у серији “Црна свадба”. Многи га нису препознали, с обзиром на то да данас има 71 годину и да га дуго није било, али искусном оку фимофила није могао да промакне.

Фото: Инстаграм принтскрин/mileena_radulovic

 

 

Чак је на Инстаграму основана и страница посвећена њему. Војновић се појавио као Секуловић, шеф инспектора Петра кога игра Уликс Фехмију, и то у само једној епизоди, али се очекује да у наставку серије његов лик добије много више простора.

БОНУС ВИДЕО: