Наиме, Дарко је из првог брака са Аном Севић добио ћерку Лорену, док са са бившом вереницом Марином Гагић има сина Алексеја. Сада су освануле промо слике за линију одеће коју је покренуо са Катарином, а на слици позирала је управо Марина са Алексејом.

 

 

- Крећем да радим пуном паром. Треба одрадити промоцију албума. Тешко сам поднео операцију. Био сам везан за кревет. Једва сам издржао. Конце скидам после викенда и надам се да ће све бити како треба. Био сам уплашен, али некако мене увек Бог чува. Каћа ми је много помагала. Морала је све да ради, још увек се ослањам на њу - рекао је он, па додао:

- Навикао сам на Катарину, када она није поред мене ухвати ме нека нервоза. Ми се свађамо у кухињи. Меша ми се, када кувам. А ја не волим да перем судове и да избацујем смеће. На новом албуму ће бити 8 нових песама. Презадовољан сам коментарима људи на песме које су већ изашле.

Певач је онда проговорио о свом новом бренду одеће.

 

 

- Мој бренд је требало да се зове ширимо љубав, пошто смо урадили слике са Каћом и мојом бившом вереницом Марином. Њих две су у добрим односима. Марина има свог дечка, али ми имамо дете и то ће нас увек везивати. Просто нема љутње. Каћина је била идеја - рекао је Дарко, а онда се на његову причу надовезала Катарина:

- Моја идеја је била. Ја сам звала Марину, Дарко није знао ништа о томе. Драго ми је да је Алексеј учествовао у кампањи, он је пресладак, а Марина је прелепа, па зашто да је не позовем.

- Волео бих да Алексеј буде певач. За сада не показује претерани таленат, али капирам да ће имати слуха. Лорена јако лепо пева, много је талентована, видећемо. Ја сам јако строг отац, можда и престрог. Полазим од себе. Моји нису били строги, па сам правио глупости. Не волим непослушну децу, кад морам 100 пута нешто да им кажем - рекао је Дарко Лазић.

Катарина је испричала како су је деца њеног мужа одлично прихватила:

-Деца су ме супер прихватила. Ја сам ту зато што сам Даркова жена. Ја их волим, много су ми слатки, са њима проводим доста времена, али зашто бих их качила на мреже, не бих да имам медијску пажњу због његове деце. То је тотално непотребно. Они ме гледају као другарицу.

Дарко је онда потврдио причу супруге:

- Деца када дођу код нас спавају са Каћом, не са мном, ја их пожелим они хоће код Каће. Она им дође као нека тетка. Не могу да кажем да се кајем за своје поступке, не могу да променим ништа у животу. Боље што сам раније неке ствари прошао него сад да пролазим. Ипак, не бих волео да моја деца понове моје грешке, зато сам строг - истакао је фолкер.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".