Драган Стојковић Босанац ретко када је са јавности делио свој приватни живот, па се тако мало тога зна о његовој дугогодишњој сапутници Дуди са којом је добио двоје деце.

Хармоникаш, композитор и продуцент Драган Стојковић Босанац популарност ширих размера стекао је као члан жирија музичког такмичења Звезде Гранда. Ипак, један је од оних који врата свог приватног света тек понекад одшкрину за публику.

Фото: В. Данилов

 

 

Рођен је у Сарајеву, одрастао је у Коњицу, а од седамдесетих година живи и ради у Београду. Са супругом Дуњом заједно је дуже од четири деценије. Венчали су се 1977. године и убрзо добили сина Александра.

Ћерка Александра рођена је 1986. године, а јавност је зна као певачицу која наступа под уметничким именом Џиџа. То је, заправо, надимак који је добила од оца, који јој је често певао песму "Ој, ђевојко, џиџо моја".

Александар Стојковић у млађим данима интересовао се за хеви метал музику, али је кренуо другим путем. Данас је инжењер пољопривреде и ради у својој бранши.

Фото: Инстаграм принтскрин/dzidza_official

 

 

Брачни пар Стојковић, Драган и Дуња, живе на Бежанијској коси, а популарни члан музичког шоу програма истиче да викенде најрадије проводи тако што са супругом иде на пијацу.

– Одувек сам знао да је Дуња она права. Пази ме и припрема ми омиљену храну. Јако волим пуњене паприке, а она то изванредно припрема, као и урмашице или кадаиф. Многе сам пробао, али кадаиф моје Дуње може се мерити само са оним из Истанбула – похвалио је Босанац своју лепшу половину, која се ретко може видети у медијима.

 

Фото: Јутјуб принтскрин/Grand Online

 

 

– Драго ми је да супруга никада није желела да буде звезда преко друге звезде. Она ми је највећа и искрена подршка у смислу нечега што се зове љубав према породици и деци, а дођем и ја ту на ред као супруг. Права ствар је кад се то осети.

(Еспресо)