Глумица је направила паралелу између садашњих школских правила и школских часова када је она ишла у школу: 

- Сећам се да су неки учитељи пушили за време часа, али су нам били велики ауторитети. Знао се ред. Чула сам недавно да деца не устају, кад наставник уђе у учионицу. Немам ништа против тога да деца имају права, али желим и да професори имају нека права. Неке школе на периферији града су тражиле дозволу да деца у старијим разредима основне школе пуше електронске цигарете за време часа. Мислим да су се неке ствари отргле контроли  рекла је Наташа.

Глумица је мишљења да поједина деца у школи нису научена примереном понашању: 

- Волела бих кад би деца имала своја права, али и обавезе. Неки од њих нису научени да се понашају, јер им родитељи то нису показали, зато се бахато понашају и према вршњацима. Хајде да се не опредељујемо и не делимо, него да будемо сложни. Морамо да покушамо да загрлимо и приглимо децу, јер им можда баш љубав недостаје, да би били комплетни. Пољубац и лепа реч може много тога да промени.- изјавила је и додала. 

- Владета Јеротић је једном рекао: ''Ако учините неком добро дело, не тражите натраг услугу, него пустите да тај неко учини добро другом, како би се то проширило''. Бавим се комедијом, жељна сам осмеха, волим да га видим на лицима љиди. Кад видим да излазе насмејани након завршетка моје представе, срце ми је пуно - истакла је Наташа у "Премијери викенд специјал".

БОНУС ВИДЕО: