Управо вишак килограма и симпатичан изглед донео је девојчици велику популарност, а онда је њена мајка одлучила да Хани Бу Бу постане - ријалити звезда. 

Откривен је "тајни рецепт" Маме Џун којим је породицу довела до стања морбидне гојазности - тестенина натопљена гомилом путера! Осим тог породичног рецепта, Хани је од маме добијала и "специјалне сокиће" који су јој помагали да "живне", а касније се испоставило да је реч о енергетским напицима.

Убрзо је откривено да се Мама Џун навукла на дрогу, а полиција ју је и приводила због поседовања опијата. Од тада, није престајала да ниже скандале и да на себе навлачи гнев народа. Емотивни партнери са којим се забављала такође су имали досије, а један од њих је Марк МекДанијел који је осуђен за злостављање детета.

Фото:Профимедиа

 

 

Упркос томе што је девојчица била изложена, по свему судећи "чудном" окружењу, имала је озбиљне планове. Данас има 18 година и на прагу је остварења највеће жеље - да постане медицинска сестра.

- Хоћу да будем најбоља што могу, али желим и да зарађујем новац. Желим и да имам све петице. Зато се на сваком пољу трудим највише што могу. Стара Алана нема везе са новом Аланом - рекла је једном приликом девојчица.

 

 

Где је "мајка из пакла"?

Мама Џун променила је много емотивних партнера, међутим, коначно се скрасила. Ове године удала се за Џастина Страуда са којим је у марту склопила грађански брак.

Фото:Профимедиа

 

 

Све је било медијски пропраћено, камере су забележиле сваки детаљ, а церемонија ће се емитовати у новој сезони њеног ријалитија.

Џун Шенон (43), познатија као мама Џун, старија је девет година од супруга који ради као аутомеханичар.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".