Upravo višak kilograma i simpatičan izgled doneo je devojčici veliku popularnost, a onda je njena majka odlučila da Hani Bu Bu postane - rijaliti zvezda. 

Otkriven je "tajni recept" Mame DŽun kojim je porodicu dovela do stanja morbidne gojaznosti - testenina natopljena gomilom putera! Osim tog porodičnog recepta, Hani je od mame dobijala i "specijalne sokiće" koji su joj pomagali da "živne", a kasnije se ispostavilo da je reč o energetskim napicima.

Ubrzo je otkriveno da se Mama DŽun navukla na drogu, a policija ju je i privodila zbog posedovanja opijata. Od tada, nije prestajala da niže skandale i da na sebe navlači gnev naroda. Emotivni partneri sa kojim se zabavljala takođe su imali dosije, a jedan od njih je Mark MekDanijel koji je osuđen za zlostavljanje deteta.

Foto:Profimedia

 

 

Uprkos tome što je devojčica bila izložena, po svemu sudeći "čudnom" okruženju, imala je ozbiljne planove. Danas ima 18 godina i na pragu je ostvarenja najveće želje - da postane medicinska sestra.

- Hoću da budem najbolja što mogu, ali želim i da zarađujem novac. Želim i da imam sve petice. Zato se na svakom polju trudim najviše što mogu. Stara Alana nema veze sa novom Alanom - rekla je jednom prilikom devojčica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objava koju deli TMZ (@tmz_tv)

 

Gde je "majka iz pakla"?

Mama DŽun promenila je mnogo emotivnih partnera, međutim, konačno se skrasila. Ove godine udala se za DŽastina Strauda sa kojim je u martu sklopila građanski brak.

Foto:Profimedia

 

 

Sve je bilo medijski propraćeno, kamere su zabeležile svaki detalj, a ceremonija će se emitovati u novoj sezoni njenog rijalitija.

DŽun Šenon (43), poznatija kao mama DŽun, starija je devet godina od supruga koji radi kao automehaničar.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".