Певачица Дара Бубамара отворила је летњу сезону једног престоничког сплава. Пре наступа осврнула се на своју прву зараду, али и тренутне приходе.

– Прву зараду сам зарадила када сам имала 14 година. Дошла сам кући одмах и дала је мами и тати. Касније сам трошила како бих купила нову гардеробу и минђуше. Иако су мама и тата имали стан, ја сам размишљала да купим, и ауто њима и брату да узмем. Зато је мени Бог дао да после тога само нижем доста станова– каже Дара за "Блиц" на почетку разговора и додаје да не воли када људи полемишу колико је новца дала за неко путовања или комад одеће:

– Не волим када се пише колико сам потрошила на нешто. Колико пута одем на море и не сликам се нити снимим. Претерују, али и да је истина ја сам то сама зарадила, сама створила. Могу поносно да се сликам са свим што имам.

Фото: АТА имагес

 

 

Певачица се дотакла и дијете на којој се налази већ неколико дана.

– Не знам одакле ми оволико енергије и снаге, већ десет дана ништа не једем, само поврће. Невероватно колико енергије имам, не знам да ли се родила нека певачица на естради да има енергије колико ја. Понекад се борим сама са својом енергијом– каже Бубамара те се осврнула на колегиницу Бресквицу која се на једном свом наступу појавила у мајици са ликом управо Даре Бубамаре:

– Ја њу јако подржавам, много добро пева и баш је слатка. Мени је то било баш страва и показала је да нема никаквих комплекса. Подсећа ме на мене са почетка моје каријере.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".