- Сада сам сигуран у своју популарност у Загребу. Осећам се супер и једва чекам да изађем на позорницу - рекао је Лукас за Јутарњи.хр.

Занимљиво је да је певач наступао управо док се одигравало финале овогодишње Евровизије, те су га хрватски  новинари питали да прокоментарише представнике Србије и Хрватске.

- Не зна се која је гора песма, наша или ваша. Ваша је мало мања трагедија од наше. Та манифестација је постала баш без везе, шта је ово - ја не знам. Сећам се Аббе, Молитве, ваше Марија Магдалене. Ово је ужас - рекао је Лукас.

Фото: ПШетар Милошевић, Тик Ток принтскрин/leoo.11k

 

Он се, у разговору са хрватским новинарима присетио и како је у Хрватској неколико пута наступао на свадбама, за шта је добијао енормне хонораре.

- Посебно је фамозно било момачко вече Дарија Шимића. Највећи хит који сам тад певао је био ‘Мали мрав‘. Никад то нећу заборавити. Силвио Марић је једно педесет пута наручио ту песму. У то време још није било Гугла па сам звао пријатеље у Београду да ми издиктирају текст  испричао је певач.

Фото: Петар Милошевић

 

Деведесетих се пуно дружио с Дином Дворником.

- Изласци, лудила... Сјајно је то време било, били смо млади - присетио се Лукас.

Он је додао да му се, што се тиче  музичких жанрова у Србији и Хрватској тиче свиђа то што "оно што ми немамо добро, ви имате, а оно што ви немате добро, ми имамо одлично".

БОНУС ВИДЕО: