Како "Курир" преноси, извор који је био на лицу места је све до детаља испричао. Певач је побеснео кад му је један од сарадника рекао да ће зараду поделити без обзира на то што то вече није било много људи. По тој рачуници, Дарку треба да припадне 2.500 евра, а исто толико његовом менаџеру.

Фото: Јутјуб принтскрин/Амиџи шоу

 

- Био је општи хаос. Дарко није могао да се контролише, викао је да му је пун полни орган свега, да менаџери не могу да му узимају више толико пара. Рекао је да он треба да добија 80 одсто зараде, а проценат од 20 одсто да иде њима. После тога је његов сарадник покушао да му објасни да није такав договор и да он најбоље то зна, али Лазић није одустајао - прича извор.

Певач је био бесан и сматрао је да није његов проблем што то вече није било довољно људи, па је и то пребацио свом сараднику.

- У једном моменту је почео да виче: "Уговарате ми наступ у локалу који нико не може да напуни, како очекујете да нешто зарадим", а менаџер му је на то рекао да не певају они него он и да је на њему да привуче публику. Међутим, Лазић је рекао: "Све је то океј, али овај локал нису напунили ни Драгана Мирковић, ни Миле Китић, нико" - каже наш саговорник и наводи да никоме није јасна оваква Даркова реакција јер је знао какав је договор.

 

- То вече су продате 202 улазнице, а једна је коштала 25 евра, што значи да је зарада од тога нешто мало више од 5.000 евра. Сав приход од продаје ишао је Дарковом тиму, такав је био договор, док је власник клуба зараду имао од продаје пића. Сигурно знам да Лазић овако послује већ дуже време, да пола новца од хонорара даје менаџеру, па не знам зашто му је баш тада то засметало. Можда што је навикао да на његовим наступима буде више људи или да наступа по фиксној цени - закључује он.

А овај, скандал Дарко није желео да коментарише.

(Курир)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".