Млади музичар је истакао да је за сваки успех захвалан родитељима. Како каже, од малих ногу је научен да се бори када паде. Његов отац је био строг човек:

- Отац је прилично строг човек. Ја сам од малена научен кад паднем, знаш, дете сад иде кроз парк, падне и оно почне да плаче. Не, ја никад нисам плакао зато што сам научен од малена да ћу добити батине ако плачем, и ако кукам без разлога. Ја тако паднем, сећам се, тата мије то причао и каже: „Е, шта је било?“. „Није ништа, није ништа“ И идемо даље. То је то. Ваљда је та жеља за борбом усађена у мени од малена, да ја не смем да кукам, да не смем да се жалим, и да морам да само идем даље, напред, за неким својим путем какав год он био у том тренутку. Тако да и дана данас врло мало кукам, жалим се и не дам да ме ништа помери из неког мог баланса - открио је Софронијевић.

За све одрицање и школовање које су му приуштили за све ове године, Аца је решио да оцу поклони ни мање ни више него аутомобил: 

- Мој тата је веома скроман човек који је возио ауто из 1984. године и зато сам решио да га обрадујем и поклоним му новији аутомобил. Искрено да вам кажем, нисам му купио нов ауто, али је свакако новије генерације. Заслужио је да од сина добије овакав поклон.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: