Mladi muzičar je istakao da je za svaki uspeh zahvalan roditeljima. Kako kaže, od malih nogu je naučen da se bori kada pade. NJegov otac je bio strog čovek:

- Otac je prilično strog čovek. Ja sam od malena naučen kad padnem, znaš, dete sad ide kroz park, padne i ono počne da plače. Ne, ja nikad nisam plakao zato što sam naučen od malena da ću dobiti batine ako plačem, i ako kukam bez razloga. Ja tako padnem, sećam se, tata mije to pričao i kaže: „E, šta je bilo?“. „Nije ništa, nije ništa“ I idemo dalje. To je to. Valjda je ta želja za borbom usađena u meni od malena, da ja ne smem da kukam, da ne smem da se žalim, i da moram da samo idem dalje, napred, za nekim svojim putem kakav god on bio u tom trenutku. Tako da i dana danas vrlo malo kukam, žalim se i ne dam da me ništa pomeri iz nekog mog balansa - otkrio je Sofronijević.

Za sve odricanje i školovanje koje su mu priuštili za sve ove godine, Aca je rešio da ocu pokloni ni manje ni više nego automobil: 

- Moj tata je veoma skroman čovek koji je vozio auto iz 1984. godine i zato sam rešio da ga obradujem i poklonim mu noviji automobil. Iskreno da vam kažem, nisam mu kupio nov auto, ali je svakako novije generacije. Zaslužio je da od sina dobije ovakav poklon.

(Grand)

BONUS VIDEO: