Рада је од тренутка појављивања на сцени привлачила пажњу својим изгледом и гласом. Оваква врста пажње итекако прија нашој звезди. Рада једва чека тренутак да објави песму "Малолетна". Поред тога она прати дешавања у свету, измеђуосталог и Евровизију, и њено друго полуфинале, упутивши емотивне речи представницима Словеније који су се пласирали у завршницу такмичења.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Eurovision Song Contest

 

Сви су преметили сличност између Радмиле и пољске певачице Бланке која је извела песму "Соло". Две певачице повезује невероватан енергични наступ. 

Ради се по свему судећи допао наступ Пољске у другом полуфиналу Евровизије, а допало јој се и поређење са згодном колегиницом. Претходну су је истина упоређивали и са далеко познатијом Шакиром, али не због песме већ због геста којим је најавила нову песму.

"„Преплакаћу, него шта ћу и литар крви даћу. Не заволиш баш сваког као Бога. Отела га, баш је спретна. Можда је и малолетна" открила је певачица недавно део стихованове песме, а многи су повезали да је песма аутобиографска, и да садржи елементе наводно неверства њеног бившег емотивног партнера Хариса Берковића.

О овоме се певачица није оглашавала.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: