Rada je od trenutka pojavljivanja na sceni privlačila pažnju svojim izgledom i glasom. Ovakva vrsta pažnje itekako prija našoj zvezdi. Rada jedva čeka trenutak da objavi pesmu "Maloletna". Pored toga ona prati dešavanja u svetu, izmeđuostalog i Evroviziju, i njeno drugo polufinale, uputivši emotivne reči predstavnicima Slovenije koji su se plasirali u završnicu takmičenja.

Foto: Printskrin/Jutjub/Eurovision Song Contest

 

Svi su premetili sličnost između Radmile i poljske pevačice Blanke koja je izvela pesmu "Solo". Dve pevačice povezuje neverovatan energični nastup. 

Radi se po svemu sudeći dopao nastup Poljske u drugom polufinalu Evrovizije, a dopalo joj se i poređenje sa zgodnom koleginicom. Prethodnu su je istina upoređivali i sa daleko poznatijom Šakirom, ali ne zbog pesme već zbog gesta kojim je najavila novu pesmu.

"„Preplakaću, nego šta ću i litar krvi daću. Ne zavoliš baš svakog kao Boga. Otela ga, baš je spretna. Možda je i maloletna" otkrila je pevačica nedavno deo stihovanove pesme, a mnogi su povezali da je pesma autobiografska, i da sadrži elemente navodno neverstva njenog bivšeg emotivnog partnera Harisa Berkovića.

O ovome se pevačica nije oglašavala.

(Alo)

BONUS VIDEO: