Лазаревић је покушао да се обеси, због, како је рекао један од адвоката у овом предмету Никола Јовановић, неправде.

Како је рекао Јовановић, Лазаревић се тренутно налази у болници.
Он је раније штрајковао глађу због незадовољства суђењем, како је тада рекао Јовановић, односно јер сматра да судије у предмету поступају незаконито, као и да другачије не може да се избори са тим.

Лазаревић је враћен у притвор 5. октобра прошле године након што је у току паузе на суђењу отишао из Специјалног суда у Београду, где му се суди због сумње да је организовао криминалну групу и извршио више тешких кривичних дела, међу којима и убиства.

Ваљевској групи суди се низ тешких кривичних дела - убиства, злочинацко удруживање, недозвољено држања оружја и експлозивних материја, изнуда, наношења лаких и тешких телесних повреда, као и за изнуду новца.

Ова група је похапшена 2009. године, суђење је и даље у току, јер је како је раније саопштио суд, од укупног броја заказаних суђења чак трећина била одложена на захтев одбране. 

Поред Лазаревића и Зорана Јеличића оптужени су и Милан Милијановић, Небојша Голоскоковић, Александар Павловић, Дејан Велимировић, Мирко Лазаревић, Марко Миличковић и Александар Бошковић.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".