Он је познат јавности још од малена, а у последње време се причало да иако је дете познатих родитеља, зарађује 33.000 динара и ради у магацину једног тржног центра. Такође, о његовом односу са Наташом Родић се често писало, а његова мајка Злата је неколико пута изјавила да би волела да јој најстарија сестра Родић буде снајка.

О послу, родитељима, али и о Наташи и свом куму Мирку Шијану, Јован је отворено причао пред камерама Телеграф Џетсета.

Велику пажњу изазвала је вест да син Злате Петровић ради за 30.000 динара. Је л’ то истина?

- Радим у једном тржном центру, у озбиљнијој фирми у Србији. Тај износ не могу да откривам, али могу да кажем да нисам радио за минималац никада, али није срамота радити за минималац. Ја имам 21 годину и никада не бих понижавао некога ко ради за те паре. Ја сам неко ко је искрен, добар, скроман... Па ни тих 30.000 динара уопште није тако лоше.

Јеси ли радио и у магацину?

- Мој посао је и продавац и магационер и чистач и све... Деси се да радим у магацину по два, три дана, пакујем, намештам сређујем... Био сам и то, био сам и продавац. Сада сам тренутно на вишој позицији, напредовао сам.

Шта су ти рекли родитељи када си решио да се запослиш?

- Они су ми рекли: "Сине, ти имаш све, што би се ти запослио?", док сам ја на то гледао да ћу кроз посао наћи себе, да ћу изградити себе, да чу моћи са неким да причам о том послу, па ево и са тобом сада... Да ми не треба помоћ ни мамина ни татина, наравно, они су ту и знам да шта год ми буде требало, ја ћу од њих и добити. Као што живим у њиховом стану. Свој стан још увек нисам купио.

Оно због чега си већ неко време у центру пажње и што је свима занимљиво је твој однос са Наташом Родић? Да чујемо какав је ваш однос?

- Увек сам био џентлмен према дамама и никада нисам причао нешто лоше о њима, а ни са ким сам. Увек сам пуштао да оне говоре о томе. Никад нисам био тај који се хвали да је са неким. За Наташу могу да кажем само дивне речи, али никада ништа нисам имао са њом више од другарства.

Да ли је било неких симпатија међу вама?

- Па ми смо излазили и били код кума Мирка, причали... Ја њу гледам као пријатеља и волео бих да тако и остане.

Упознао си је вероватно код Мирка Шијана и Бојане?

- Тако је. Отисли смо на базен, седели... Била је нормална прича. И са њом сам пар пута изашао у ресторан и кафић, чак смо заједно ишли у теретану.

Је л' она тип девојке са којом би могао да будеш?

- Наташа је јако добра девојка, али је од мене старија 10 година... Ко зна. Можда за неких 10 година пронађем све у њој, али сада не.

Злата је рекла да је она старија од твог оца исто колико и ти од Наташе. Мислиш ли да је до гена и волиш ли старије девојке?

- Док смо млађи и гледамо старије девојке, а касније ћемо вероватно млађе... Мама воли Наташу јер су и она и њене сестре веома културне девојке. И њој би било драго да ја будем са Наташом. Али ту се првенствено питам ја, а не мајка.

Док нас двоје причамо о њој, Наташа је управо на Инстаграму објавила фотографију са новим дечком. Имаш ли коментар на то?

- Мислим да је тај даса прве класе, чим је са њом...

У каквом си односу са Мирком Шијаном?

- Он је мени кум. Мене је крстила Гоца Божиновска, његова мајка. Кад год можемо да се видимо, одемо на пиће, лети код њега на базен... Долази друштво, пријатељи, певачи... Са Мирком имама баш добар однос.

Да ли сматраш да си довољно зрео да се ожениш и оснујеш породицу?

- Мислим да у мојим годинама нико није спреман. Могао бих да кажем да радим да бих себи олакшао. Већ да бих сутра знао да живим и са 500 динара и са 50.000, а не одмах са 50.000 динара. Мислим да је то јако ружно јер ако не знам свој посао и ако не знам тај новац да сачувам ја нећу знати да на своју децу то сутра пренесем. Мирко је у двадесет осмој години дошао до тога да може да има породицу и дете. Мене су моји добили са тридесет и нешто, тако и ја желим да се остварим прво у послу и бизнису, па онда да се посветим породици.

(Телеграф.рс)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".