Jelena je bila vidno raspoložena za ovu priliku, pa je odlučila da porazgovara sa novinarskim ekipama o temama koje su trenutno aktuelne. Govorila je o  "Zvezdama Granda", duetima, novom albumu ali je i sve prisutne iznenadila rekavši da ne zna ko je naša glumica Marijana Mićić.

Foto: Novosti onlajn

 

Naime, na pitanje novinara da li su joj se događale slične situacije kao Marijani kojoj je nedavno hakovan Instagram nalog, Karleuša je delovala zbunjeno.

- Ne znam ko je Marijana Mićić, hajde konkretna pitanja, molim vas. Meni to ne može da se desi, sarađujem sa ozbiljnim IT stručnjacima - rekla je Jelena, a zatim se osvrnula na tajnu karijere duge 30 godina.

 - Tajna je kvalitet. Ništa što nema kvalitet ne može da traje - rekla je Karleuša i potom otkrila da li joj nedostaju snimanja emisije "Zvezde Granda", gde od ove godine, za razliku od proteklih šest, nije članica žirija, a na njeno mesto došla je Ceca.

Foto: Instagram printskrin/ karleusastar

 

- Godine su u pitanju, tako da mi ne nedostaju, snimala sam ih šest godina. "Zvezde Granda" nisam gledala ni kada sam ja bila u žiriju, a pogotovo ne sada - rekla je pevačic, a zatim otkrila da ne voli da gleda sebe na TV ekranu.

 - Ne volim sebe da gledam na televiziji, pretpostavljam kao i mnoge javne ličnosti. Jer, ja sebi nisam lepa, definitivno, a konkretno "Zvezde Granda" nisam pogledala od 2015. godine. Ne fali mi to. Ja jesam u tom takmičenju ostavila jedan ozbiljan pečat, ali ono je bilo samo deo mog puta - rekla je Jelena i dodala da je njen novi album konačno gotov, ali i da ne želi da otkriva datum kada će biti predstavljen publici, bar ne još uvek.

(Srbija Danas)

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".