Glumica je podelila svoje glumačko iskustvo i uticaj glume na druge životne okolnosti, pa je podelila koristan savet mlađim kolegama: 

- Verujem u timski rad i kada je dobra atmosfera na snimanju ili pozorištu, postoji međusobno uvažavanje da je svako slobodniji da iznedri najbolje iz sebe - započela je glumica i posavetovala šta je poželjno izbaciti iz glumačkog života: 

- Uvek se zafrkavam da kada si previše normalan onda si malo i dosadan, ali mislim da je normalnost poštovati svako ljudsko biće i ne misliti da si bolji od drugih. Ne treba život provesti u nadmetanju i takmičenju, već raditi na sebi da budeš bolji, ali i bolji član zajednice u kojoj živiš i razvijaš najhumanije crte, kako bi sutra bio bolji svet.

Foto: ATA images

 

Popularnost je vrlo imala uticaja na njen život: 

- Najviše volim publici da pričam priče, to je najlepši deo ovog posla. Popularnost mi nekad koristi kada, recimo, kasnim na avion, pa kad kažem “moram da prođem“, pa me ljudi puste i hvala im na tome. Svu tu ljubav ljudima vraćam kroz uloge - kaže glumica koja nije dozvolila da je bilo šta kroz karijeru promeri.

- Svi treba da smo svesni svojih kvaliteta, ali i da smo u svemu tome skromni i zahvalni što smo imali prilike da upoznamo mnoge divne ljude, ali da budemo spremni da uvek radimo na sebi kako bismo svakoga dana videli nešto novo i naučili i mogli da pružimo sve onima koje volimo.-zaključila je Branka gostujući na crnogorskoj TV E.

 

BONUS VIDEO: