Јована је гостовала у "Информеровом подкасту" у ком је говорила о масакру који се догодио у основној школи "Владислав Рибникар". 

- Сваког дана сам ишла у одељење као да идем на стрељање. Ишли смо на такмичење, ћерка директора школе је такође била, њој је додат поен, ја сам тражила ревизију теста и због тога сам ја била ђак генерације, а не она. Када сам се вратила у Љиг настао је хаос - рекла је Јеремић.

Њој је тада директор школе упутио увреде.  

- Ја сам много плакала. Након тога јавили су ми да први пут у историји школе "Сава Керковић" неће бити изабран ђак генерације. Они су једну младост бацили у канту за смеће. Док су друге девојчице имале момке, ја сам држала књигу - каже водитељка.

Јеремићка је рекла да је насиље настављено и у средњој школи: 

- Штреберу, мала... Свашта су ми говорили јер сам била јако ситна и тек сам ушла у пубертет у Средњој школи. Мој највећи терор је дошао у средњој школи. Они су наставили да ме малтретирају. Није им било јасно како једна кафанџијска ћерка може да буде толико добра.

Она је као оружје користила своје знање, а није желела да узврати насиље: 


- Ја сам зацртала да ћу бити најбоља, освајала сам награде на такмичењима из српског. Чак сам за једног дечака који ме је малтретирао сакупљала помоћ када му је била потребна - каже Јеремић.

БОНУС ВИДЕО: