Jovana je gostovala u "Informerovom podkastu" u kom je govorila o masakru koji se dogodio u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar". 

- Svakog dana sam išla u odeljenje kao da idem na streljanje. Išli smo na takmičenje, ćerka direktora škole je takođe bila, njoj je dodat poen, ja sam tražila reviziju testa i zbog toga sam ja bila đak generacije, a ne ona. Kada sam se vratila u LJig nastao je haos - rekla je Jeremić.

NJoj je tada direktor škole uputio uvrede.  

- Ja sam mnogo plakala. Nakon toga javili su mi da prvi put u istoriji škole "Sava Kerković" neće biti izabran đak generacije. Oni su jednu mladost bacili u kantu za smeće. Dok su druge devojčice imale momke, ja sam držala knjigu - kaže voditeljka.

Jeremićka je rekla da je nasilje nastavljeno i u srednjoj školi: 

- Štreberu, mala... Svašta su mi govorili jer sam bila jako sitna i tek sam ušla u pubertet u Srednjoj školi. Moj najveći teror je došao u srednjoj školi. Oni su nastavili da me maltretiraju. Nije im bilo jasno kako jedna kafandžijska ćerka može da bude toliko dobra.

Ona je kao oružje koristila svoje znanje, a nije želela da uzvrati nasilje: 


- Ja sam zacrtala da ću biti najbolja, osvajala sam nagrade na takmičenjima iz srpskog. Čak sam za jednog dečaka koji me je maltretirao sakupljala pomoć kada mu je bila potrebna - kaže Jeremić.

BONUS VIDEO: