Маријин супруг Јован Пантић се огласио о прођају и рекао како се Марија осећа. 

- Све је прошло у најбољем реду. Марија и Милија су супер. Хвала докторима и сестрама из Вишеградске што су и овога путу били уз Марију. Марија, мој си понос. Данас би требало да сам најсрећнији човек на свету, и негде у души јесам и захвалан сам на деци и Марији али сам јако тужан због свега што се десило јуче, те тако не бих давао никакве изјаве а ни Марија. Просто није тренутак за те ствари, јако смо се потресли - поручио је Јован.

Иначе, Марија Микић и њен супруг Јован Панитћ недавно су купили луксузну некретнину за коју су издвојили 500.000 евра.

Њихова нова кућа има око 200 квадратних метара, коју су заменили станом. Ту одлуку донели су када се певачица први пут породила са ћерком Ђурђом. Новоизграђена кућа је у једном нивоу, баш као у америчком стилу, а најбитније им је било да су окружени зеленилом.

- Када смо се одлучили на овај корак, били смо свесни да то неће моћи да се заврши брзо и да ће нам требати пуно стрпљења, али смо на то били спремни. Најбитније нам је било да пронађемо место које ћемо моћи да зовемо својим домом. Сад нам следи период селидбе и адаптације на нови простор, али и уређење куће, чему се највише радујем јер у томе заиста уживам и већ имам неке идеје како ће све изгледати. Свесна сам да ће ми све то бити теже сада, с обзиром на то да треба да се породим за два и по месеца, али Боже мој, све су то слатке муке - истакла је за "24седам".

БОНУС ВИДЕО: