К. К. (13) је јуче у јутарњим часовима отворио паљбу у ОШ "Владислав Рибникар" и убио својих осморо другара и чувара школе који је хтео да спречи масакр. Бројне познате личности опростиле су се јуче и данас путем Инстаграма, али и паљењем свећа и остављањем цвећа испред школе. 

Свјетлана Кнежевић, мајка глумца Марка Јанкетића, објавила је потресну објаву на свом Фејсбук профилу у којој се опростила од страдалих девојчица које су биле другарице њене унуке:

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

- Црни град, црни јучерашњи дан у њему, црно јутрошње буђење јер знаш да није било кошмара и да је све црна истина.. Људи су јутрос тихи, тешко је назвати добро јутро, никад више ништа неће бити исто. Унука је преко ноћи одрасла, са А. је друговала од вртића и неће више бити позива: "Бако, могу ли и А. довести на ручак?" Б. неће доћи на своје место у клупи поред унуке. Сви смо у непреболу са породицама настрадалих, анђели их чували кад ми то нисмо успели - написала је сломљена глумица.

Фото: Предраг Митић

 

Маркова сестричина Зоја је била најбоља другарица са једном од убијених девојчица, а Јанкетић је и јуче био на месту злочина.

БОНУС ВИДЕО: