- Милош за сада није спреман да у јавности прича о Ивани, али ни да се фотографишу. Тек су на почетку везе и све је свеже. За сада све функционише како теба. Једно према другоме имају разумевања и Ивана у потпуности схвата Милошев посао. Она је талентована, млада девојка, лепа и амбициозна, управо какав је и он, па су се нашли - каже извор.

Фото: АТА имагес

 

Иначе, Милош Биковић, није присталица да о свом интимном животу превише прича, па теме о љубави вешто избегава. Зато, је фокусиран, на филм. О томе и је и причао пред седмом силом док га нисмо усликали са девојком.

- Дуго смо радили овај филм, спремали и дошли смо до те тачке да можемо да га презентујемо публици. Да ће та енергија коју смо уложили у овај филм коначно да се види на платну. Почињемо полако да ову сагу приводимо свом зениту. Овај свет је приказан са једне безбедне дистанце. Да млади људи могу да виде тај свет који нас увек привлачио у филмовима као што су “Карлитов пут”, “Кум”, “Скарфејс”, “Хит”, “Врелина”, “Сопранови” итд. Сви ти пројекти које волимо да гледамо управо због тога што приказују један свет који не желимо да припадамо, али нас интригира - каже Милош Биковић.

Фото: АТА имагес

 

Иако се шушка да ће се у наставку појавити холивудски глумци, Биковић, за сада не жели да отркива њихова имена.

- Они у склопу своје припреме вероватно ће хтети да се добро упознају са пројектом у којем ће да учествују. Сигурно не пристају на пројекат за који не знају шта је- истакао је он.

Према његовим речима, незахвално му је да објективно сагледа ствари и коментарише своје сцене у филму.

- Мени је тешко да кажем шта мислим, зато што сам у сваком кадру и то је врло незгодно, бити објективан и дати неки суд - наглашава он.

Биковић је недавно угостио холивудског глумца Џонија Депа у Београду, а на питању, да ли ће се можда наћу у неком заједничком пројекту, Милош одговара:

- То није искључено, али тренутно не постоји пројекат који бих најавио. Мени су Србија и Русија моје домовине, а Холивуд је више као фабрика.

Црвеним тепихом прошетали су и потпредседница Владе Србије Маја Гојковић, Огњен Амиџић, Миодраг Радоњић, Радован Вујовић, Ивица Дачић, Јована Стоиљковић и Предраг Мики Манојловић.
 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".