Као бомба одјекнула је вест да је бивши задругар, Стефан Карић наводно брутално пребио старлету Наташу Шавију на једној свадби у етно селу.

Починилац је побегао са лица места, а Карић је угасио телефон и овим поводом се није оглашавао. Међутим, његов отац Осман, огласио се након инцидента и открио да се још увек није чуо са сином и да је веома забринут. Такође, Шавији је пружио подршку због језивих повреда које је задобила.

Фото: Н. Скендерија/Јутјуб принтскрин/Zadruga official

 

 

- Верујте да немам никакве информације, сем што могу да прочитам са портала. Са Стефаном се нисам чуо, а то ме највише и брине. Саосећам се са Наташом Шавијом, као и са њеним родитељима. Жао ми је. Све је могуће док се не докаже супротно. А да ли ће завршити у затвору, вероватно хоће, ако се докаже да је крив. О закону не бих, јер да сам упознат са том материјом, вероватно бих данас имао доплому Правног факултета - рекао је Осман за медије.

Иначе, Наташа Шавија објавила је на свом Инстаграму низ стравичних фотографија на којој се виде тешке повреде. Она је задобила прелом костију лица и чека да буде оперисана.

- То се десило у Врдничкој кули, били смо заједно, прво ме је вукао за косу, онда ми је лупио шамар али крвнички. То није био благ шамар, него онакав како би мушкарац ударио другог мушкарца. Изашли смо напоље, онда ме је он опет јако почупао и ударио песницом по левој страни. Тренутно сам у болници, имам тешке повреде, прелом виличне кости и повреде ока. - Он мрзи жене, био је мртав пијан, због тога се све ово десило. Биће потребно више операција. Не знам да ли вилица моћи да ми се врати на пређашње стање у којем је била - рекла је Шавија.

 

 

- Надам се да ће сваки тај олош добити шта заслужује-решетке! Циљ ми је само да операција прође како треба и да та пи*ка заврши где треба. А гураћу све док се то не деси. А онда би му радо долазила у посету, да видим како је њему тад лепо. Па да вдимо хоће ли да бије затворенике тако, најлакше жену - додала је она.

БОНУС ВИДЕО: