Глумица Вјера Мујовић публици је позната по улогама у серијама „Мој рођак са села“, „Село гори, а баба се чешља“, „Тајкун“, „Црвени месец“ и многим другим.

Пажњу је одмах привукла и несвакидашњом лепотом, а мало је познато да је у срећном браку већ осам година.

Фото АТА имагес

 

 

Њен супруг је немачки лекар Штефан Прајс, а упознали су се на лету за Улан Батор.

Верили су се у Палерму, а грађанско венчање је симболично одржано у авиону, након годину дана познанства.

С друге стране црквено венчање уприличено је у Саборној цркви у Београду, а молитве су читане и на српском и на енглеском језику.

- Пошто је Штефан полу-Немац, полу-Шкотланђанин протестантске, англиканске вероисповести није било проблема да се венчамо у православној цркви. Одлучили смо се за Саборну, а врло интересантно је да је поред наша два попа присуствовао и свештеник из Сремских Карловаца који је обред обавио на немачком. Штефан је по својој традицији носио килт, ја белу хаљину дизајнера Игора Тодоровића, док ми је лице прекривао вео од шпанске чипке, коју ми је поклонила кумина бака.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vjera Mujovic (@vjerarte)

Њихов брак је релацији Немачка-Београд, а како је у разговору за магазин „Она“ казала, „авион им је асистент у брачном животу“.

Глумица је такође истакла, да се њен брак заснива на безусловној љубави, као и да посебно цени што Штефу никада ништа није тешку да уради за њу.

- Ако љубави нема, онда је то нека рачуница, што мене не занима. Хоћу да волим, да разумем и да будем уз тог човека, нарочито у тренуцима док ме нервира, кад је тврдоглав или ради нешто што ми се не допада. Лако је бити задовољан и волети кад је све онако како сте замислили, док вас слушају, добијате поклоне и авионске карте, лежите на плажи и брчкате се. Мене занима онај осећај сигурности који подразумева да ће неко бити поред мене и када будем прастара, ружна, а можда и дебела.

Фото АТА имагес

 

 

- Штефан ме осваја својом посвећеношћу, несебичношћу, подршком и лудостима према мени, добротом, доброчинствима и духовитошћу према другима. Ништа му и никад није тешко. Није му проблем да уђе у кола или у авион само да бисмо се видели на неколико сати. Тако ме је својевремено изненадио у Цириху на путу за Јужну Африку. Требало је да чекамо пет сати на аеродрому, а он је дошао да ме види и одведе на ручак - рекла је она, преноси Сторy.

БОНУС ВИДЕО: