Како истиче иако га је ова улога винула у звездане висине, да би дочарао лик који глуми, чак се и консултовао са психијатром.

У сезони "Јужи ветар: На граници", лик који игра Миодраг Радоњић се сусреће са психичким проблемима.

- Имао сам разговоре с мојим добрим другаром, који је психијатар, како бисмо утврдили која је Баћина дијагноза. Дошли смо до закључка да је то нека врста биполарног поремећаја, а изазвана је околностима живота у којима живи, што укључује наркотике, алкохол, стрес, као и чест страх од смрти - рекао је Радоњић.

Фото: И. Маринковић

 

- Све оно што се на прву на Баћи не види испољило се изнутра, у њему, и онда је заправо тај крај серије, кад гледа свој одраз у огледалу док се шиша на ћелаво, био добар и тачан. Баш ми је психијатар рекао скоро да људи с психичким поремећајима тај чин шишања доживе као пуштање неког терета и на тај начин доживљавају промену и дистанцирање са свакодневним "ја" - испричао је Миодраг на телевизији "К1".

- Та сцена у купатилу направљена је тако да се Баћа суштински обрадује кад види себе таквог, али је то, у ствари, све много тужно - додао је глумац који је на питање која му је омиљена Баћина реплика ко из топа одговорио: "Колико ћеш Српчића да ми родиш."

БОНУС ВИДЕО: