Бивша задругарка и певачица Теодора Билановић наступила је синоћ на другој полуфиналној вечери фестивала "Сабор народне музике Србије 2023", који се емитује на РТС-у.

Атрактивна плавуша овом приликом проговорила је и о бившем дечку Милану Јанковићу Чорби, који је добио забрану приласка.

- Ишла сам код психијатра после "Задруге", а и пре. После "Задруге" и ужасне везе ми је био потребан, надам се да се види резултат. Догодило се континуирано насиље, психичко, физичко, то ће се решити на суду, он има забрану приласка и чека се суђење - открила је Билановићева и дотакла се физичког изгледа:

Фото: АТА имагес

 

 

- Радила сам ботокс, груди и радила сам на менталном здрављу, што је најбитније. Све је коштало око 6.000, 7.000 евра - додала је певачица.

Теодора се дотакла и актелности из ријалитија "Задруга", па открила како гледа на однос некадашње супарнице Маје Маринковић и Звездана Славнића.

- Очекивала сам да ће бити овакво стање у "Задрузи", само се чекао моменат кад ће Маја да улети, мислим да ће бити још кулминације између Ане и Звездана - поручила је Теодора.