Основни суд у Младеновцу Срђану М. одредио је притвор у трајању од 30 дана, по предлогу Основног јавног тужилаштва у Младеновцу.

Четири пријаве за насиље над женом

Према нашим сазнањима, осумњичени за брутално пребијање ћерке и раније је осуђиван за насиље. Срђан М. је само ове године, имао три до четири пријаве за насиље над супругом.

Мајка девојчице брани насилника

"Блиц" је раније ступио у контакт са мајком девојчице, односно супругом осумњиченог Срђана, која упркос томе што је Срђан претукао ћерку, њега сада брани. Према њеним речима Срђан је иначе добар и душа од човека, "само је мало арогантан када попије, и у том стању је и агресиван".

Иванка је потврдила да је он напао њихову ћерку, а негира да ју је злостављао.

Фото: Друштвене мреже

 

- Њега ћерка јесте шутнула када јој није дао да оде од куће. Али, он њу није везао и далеко било све то што причају, да је педофил и слично. Само је хтео да дете задржи да не буде код мене. Чула сам да сад причају и да је убица, он то није. Никога није убио. Он није ни наркоман, није се дрогирао од када сам ја 2005. године дошла за њега - каже за "Блиц" његова супруга.

Одлучила да оде јер је алкохоличар

- Ја сам децу повела са собом када сам одлучила да га напустим јер ја не могу да живим са флашом. Није подношљиво колико он пије. Отишли смо на Ускрс девојчице и ја, а пре тога сам му средила све по кући - говори она.

Како каже ова мајка, повела је децу са собом јер њене ћерке у таквој средини не могу да живе нормално и да се образују.

Фото: Друштвене мреже

 

- У тој средини девојчице не могу да се васпитавају. Ја нећу да дозволим да моја деца у таквој средини живе. Он је користио терапију коју су му лекари из "Лазе Лазаревића" дали јер се лечио од алкохолизма. Моја ћерка њега неће да терети, нема потребе да га тужи. Нити има модрице нити било шта - прича Иванка за "Блиц".

Срђан био на "робији"

Иванка је навела је и да је истина да је Срђан робијао.

- Он је 2006. године био на робији јер је имао лоше друштво са којима је крао, а на крају му је то друштво сместило робију - каже она.

Истиче да ни њен живот није био лак, а да је управо Срђан од ког је побегла њу спасао таквог тешког живота.

Фото: Друштвене мреже

 

Дете пријавило насиље када је отишло код мајке

Подсетимо, припадници Министарства унутрашњих послова из полицијске станице Сопот ухапсили су Срђана М. (46) из Парцана због Насиља у породици. Осумњичени је 17. априла у породичној куци у улици Милана Илића вређао, претио и више пута ударио своју ћерку Душицу М. (16), наневши јој том приликом лакше повреде у виду црвенила.

Насиље је пријављено полицији тек када је девојка отишла код мајке у Велику Плану. Полиција је одмах реаговала и ухапсила насилника. Заменик тужиоца ОЈТ у Младеновцу је наложио задржавање осумњиченог и њему је судија за претходни поступак одредио притвор до 30 дана.

БОНУС ВИДЕО:

ПИЈАН И ДРОГИРАН ПОКОСИО ЖЕНУ, ПА ПОБЕГАО: Пријепољац за воланом са 1,42 промила алкохола у крви

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".