Случај убиства Ане Волш, чије тело до данас није нађено, а основано се сумња да је уништено у постројењима за разлагање отпада, већ скоро четири месеца изазива велику пажњу јавности у Србији, али и у Америци. Медији су детаљно извештавали најпре о потрази са несталом женом, мајком троје деце која је била веома успешна у послу са некретнинама и која је нестала првог новогодишњег јутра, када је наводно кренула на службени пут из Бостона у Вашингтон.

Наредних дана сумња је пала на њеног супруга, који није одмах пријавио Анин нестанак, већ је то учинио колега. Затим су уочене недоследности у његовом исказу. Јавност је била шокирана када су нађени крвави трагови и нож у подруму њихове куће, а затим делови Аниних лични ствари на више депонија у околини Бостона, као и крвави трагови, тестера и средства за чишћење. Претпоставља се да је Брајан убио Ану у њиховој кући у Кохасету, након што су Нову годину прославили са пријатељем. Верује се да су деца у то време била у кући. На ајпеду једног од Аниних синова нађена је гугл претрага разних начина за уклањање људског тела.

То су, колико је познато, главни докази против Брајана Волша који су наведени у оптужници. Истрага је настављена и након обелодањивања ових појединости, па ће бити занмљиво чути шта је ново у међувремену утврђено о овом злочину.

Јавност очекује да нове информације чује од девојке која је чувала децу Волшових јер је Брајан њу ангажовао наредних дана, док је уклањао трагове злочина. Интересовање влада и за сведочење Брајанове мајке, због навода да се није слагала са Аном, али посебно зато што су у близини места где она живи контејнери где је Брајан бацао крваве трагове.

Волшу ће, како је саопштено, судити велика порота која га може осудити на доживотни затвор. Тужилаштво је најавило да, иако Аниног тела нема, у судници намерава да прикаже њене ствари – одећу, обућу, накит, садржину торбице, све са траговима крви и верује се да неће бити муке да увери пороту у кривицу Брајана Волша.

БОНУС ВИДЕО

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".