Анина мајка и даље не може да се помири са чињеницом да је њена ћерка мртва, као и са тим да је за њено убиство осумњичен њен супруг Брајан чије саслушање треба да буде настављено сутра.

На прошлом саслушању, Брајанови адвокати тражили су да се саслушање одложи за 1. март. Адвокати су тражили одлагање јер у предмету, како тврде, недостају бројни документи, попут налога за претрес Брајановог аутомобила.

На питање новинарке како је, Миланка је кратко поручила "како мора".

Истиче и да не зна шта се дешава са њеним унуцима, те да не планира да иде у Америку.

- Са старијом ћерком се ретко чујем, она пуно ради. Немам никакве информације о својим унуцима, као и никакве званичне информације о нестанку моје ћерке - прича саговорница.

Фото: Друштвене мреже

 

Како је Миланка раније испричала, она и даље верује да Брајан није крив иако се већ увелико терети за убиство њене ћерке.

- Треба испитати његову мајку, она је кључан сведок овог случаја. Само немам никакве доказе за то - додала је она.

Наиме, Миланка тврди да је Дајана, Брајанова мајка, стално хушкала њега против Ане.

- Кљуцала му је мозак. Причала му је да други и трећи син нису његова деца. Поготово што је трећи син, скроз плав. Брајан је све то причао Ани, али уопште ми није јасно зашто се правио проблем око тога? Једноставно је, ако сумњате да је дете ваше можете урадити ДНК и сазнати очас посла - рекла је тада Миланка, а сада објаснила је и мистерију плаве косе и плавих очију најмлађег сина Ане и Брајана Волша.

- Анин најмлађи син повукао је на Брајановог оца и на моју старију ћерку која је такође плава - прича Миланка.

Фото: Принтскрин друштвене мреже

 

Подсетимо, нестанак Ане Волш узнемирио је српску и америчку јавност. Почело је као нестанак, а убрзо се претворило у истрагу убиства.

Лепој Београђанки Ани Волш траг се изгубио 1. јануара ове године, а потрага за њом почела је тек неколико дана касније, када је њен послодавац пријавио полицији нестанак. На самом почетку, супруг нестале Ане је приведен због ометања истраге. Убрзо се сусрео са много озбиљним оптужбама, за убиство супруге.

Тужилаштво је на једном од рочишта изнело доказе да је Брајан умешан у нестанак супруге Ане, почевши од 10 кеса које су однете на депонију, а у којима су били крвави пешкири, тестера, секира, рукавице, нож, запрљан тепих...

Фото: принтскрин Инстаграм/анаwалсхе/Јутјуб/WЦВБ Цханнел 5 Бостон

 

На многима од њих нађени су ДНК трагови Ане Волш, а поред тога, надлежни су обелоданили и шокантне податке које су добили прегледом мобилних телефона, таблета и лаптопова, да је Брајан Волш у ноћи нестанка али и у наредна два дана, на интернету тражио "колико дуго остаје ДНК", "може ли да се идентификује тело без зуба", "кољи је најбољи начин да се тело раскомада и уништи”, “како очистити крв са дрвеног пода”, “можете ли бити оптужени за убиство без тела”...

Канцеларија окружног тужиоца Норфолка Мајкла В. Морисија саопштила је у понедељак да ће случај Брајана Волша бити настављен 4. априла пред окружним судом у Квинсију.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".