Позната српска глумица Вања Милачић домаћој публици представила се пре много година када је одиграла велики број филмским и серијских улога. 

У центру пажње медија нашла се 2006. године када се развела од свог првог супруга, Јагоша Марковића.

Фото: Н. Скендерија

 

 

Тај период је за њу био јако тежак и стресан, али као што након сваке кише дође сунце, тако је и њу обасјала нова срећа када је пре 16 година упознала познатог адвоката Божу Прелевића.

Упркос чињеници да је међу њима разлика у годинама велика, чак 18 година, они су доказа да када је љубав права не постоје препреке да се у њој ужива. Они су се остварили и у улози родитељ добивши двоје деце, а иако важе за један од најскладнијих парова њих двоје никада нису стали на луди камен. 

- Мој супруг и ја не успевамо ни реченицу једно другоме да завршимо, а камоли негде да одемо. Божа и ја се нисмо венчали, нити ћемо икада, ни грађански ни црквено. Ја верујем у љубав, а не у брак - истакла је Вања својевремено.

Фото: АТА имагес

 

 

Њих двоје су се синоћ појавили на једном престоничком догађају који је уприличен у познатом ресторану, а за ту прилику глумица се тако дотерала да су сви присутни гледали у њу. 

Чини се да Вања баш ужива у браку са Божом, а њихови осмеси када су заједно говоре више од хиљаду речи. 

БОНУС ВИДЕО: