Пери се извинио када се појавио на Фестивалу књиге Лос Анђелес Тајмса.

- Рекао сам глупост. Било је то ужасно злобно од мене. Извукао сам његово име јер живимо у истој улици. Јавно сам му се извинио. Све будуће верзије књиге неће садржати његово име. Ако налетим на Кијануа, извинићу му се. Било је то заиста глупо од мене - рекао је Пери.

Подсетимо, Метју је Кијануа поменуо у негативном контексту кад се присетио култних глумаца који су преминули због дрогирања.

Фото: Профимедиа

 

- Зашто оригинални мислиоци попут Ривера Финикса и Хита Леџера умиру, али Кијану Ривс још хода међу нама? Ривер је био предиван човек изнутра и споља и превише леп за овај свет, показало се. Чини се да увек стварно талентовани момци одлазе - навео је Пери у књизи, а Кијануа је опет поменуо у одељку који говори о смрти глумца и комичара Криса Фарлија.

- Пробушио сам рупу у зиду свлачионице Џенифер Анистон кад сам сазнао. Кијану Ривс хода међу нама - написао је.

Фото: Профимедиа

 

Пери се први пут иизвинио Ривсу у октобру 2022. године рекавши да је заправо велики обожавалац глумчевог рада.

- Заправо сам Кијануов велики обожавалац. Само сам одабрао насумично име, моја грешка. Извињавам се. Уместо тога требало је да употребим своје име - рекао је тада Пери.

Извор близак звезди "Матрикса" открио је да је глумац био затечен Перијевим коментарима. Он и Ривс никада се нису јавно посвађали па су Перијеви бизарни коментари навели људе да нагађају да је имао неку чудну опсесију њиме.

БОНУС ВИДЕО: