Водитељ Огњен Амиџић је после развода од Данијеле Димитровске упловио у везу са Мином Наумовић, која је иначе, 17 година млађа од њега и водитељ ју је ангажовао у својој емисији "Амиџи шоу" за сегмент "Пази мина". 

 

 

Иако о вези до сада никада није желео јавно да говори, у синоћној емисији се догодила веома занимљива ситуација. Наиме, старлета Тијана Ајфон поклонила је Огњеновој девојци изазовни купаћи костим са ланцима, а Амиџића је занимало како он изгледа, те је упитао Мину, да ли он то први може да отвори.

- Чекај да видим шта је Мина добила, да л сме да носи - говорио је Огњен док је отварао поклон, а када је видео какав је костим, насмејао је све.

Фото: Јутјуб принтскрин/РТВ Пинк

 

 

- Јако је леп - казала је Мина, а онда је Огњен дао свој суд: 

- Може да носи, али код куће. Да не излази баш у јавност и да се слика за Инстаграм - казао је Амиџић и насмејао све у студију. 

Подсетимо, као бомба одјекнула је вест да је Огњен Амиџић смувао атрактивну бринету. Мина већину времена проводи у Огњеновом луксузном дуплексу на Дорћолу, спекулише се да се већ уселила код њега, а пар избегава ресторане по Београду како се не би сретали с радозналим погледима, али зато врло радо путују заједно ван града, а водитељ је често обасипа поклонима.

БОНУС ВИДЕО: