Када се погледа каријера популарне певачице Весне Ђогани и значајно место које заузима на музичкој сцени, мало ко би помислио да се њена певачка каријера сасвим случајно десила.

 

Фото: В. Данилов, Ата имагес

 

 

Наиме, Весна је добила прилику да постане певачица популарне групе "Ђогани фантастико" након што се певач Ђоле Ђогани развео од своје супруге Слађане. Весна се тада бавила плесом у његовој школи. Међутим, како тврди извор близак денсеру, Весна није била прва избор за нову певачицу.

Наиме, Ђоле Ђогани је дуго тражио нову певачицу и после месеци преговора, одлучио је да организује последњу аудицију за Катарину Кају Остојић, која се у то време бавила певањем. Међутим, на путу у Нови Сад, где је требало да се одржи аудиција, Ђоле је одлучио да пусти своје нове песме и певачици Весни Ђогани затражи да му отпева једну песму. Весна је певала тако добро да се Ђоле одлучио да јој понуди место певачице групе "Ђогани фантастико".

Фото: АТА имагес

 

 

Иако је у првом моменту била збуњена, Весна се брзо снашла и показала да је то била добра одлука. Недавно је и Весна потврдила ове наводе у емисији "Устанак".

С друге стране, Катарина Каја Остојић се недавно, гостујући у једној нашој познатој емисији, осврнула на овај догађај и навела да се све то дешавало деведесетих, док је још била у средњој школи.

- Ја сам родила Николину 2002. године, значи да је то било сигурно деведесетих односно пре 2000. године. Била сам у средњој школи и имала сам 16 година. Ђоле је тада тражио нову певачицу и ми смо се договарали. Он је упознао и моје родитеље јер сам била малолетна. Малтене смо се све договорили. Иначе, приметио ме је у "3К дур". Ја сам те песме и кренула да певам у студију. Међутим, ја сам била клинка и нисам знала како да уклопим школу у све то. Ни моји када су мало боље размислили нису били за то - рекла је Каја и додала:

 

Фото: АТА имагес

 

 

- Ђоле је тако један дан мене назвао, када сам баш била у том неком расположењу у смислу да не знам како да му кажем да би сачекала са тим. Он је баш у том тренутку мени рекао да се испоставило да његова играчица супер пева и да мисли да је боља варијанта да крене са њом јер она зна да ђуска. Ја нисам имала појма да ђускам, то ми је тек била ноћна мора. Тако да нам је у том тренутку све легло и испоставило се да нам је најбоља одлука била да то буде Весна. Није ми жао јер у тим годинама нисам знала ко ми главу носи.

Овај догађај је доказао стару пословицу "Није коме је речено, већ коме је суђено", коју су певачице Весна и Каја на својој кожи најбоље осетиле.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: