И мада нема особе која барем једном није погледала оцу серију, која верно приказује живот у Србији деведесетих година прошлог века, мало ко је успео да примети фаталне грешке које су се десиле током снимања, а ми вам откривамо које су.

Фото: Јутјуб принтскрин/Miladin Milović

 

 

Наталија, позната као жена Шћепана Шћекића, у серији је имала чак четири девојачка презимена. У 5. епизоди серије Ђура Султан ју је назвао Савковић, у 32. Бата Шејн Милић, а на рочишту се представила као Продановић, да би у 67. епизоди судија прочитао да је Наталија рођена као Миловановић.

Слична забуна са именом догодила се у 67. епизоди, када је Озрен на ручку са Тинторетом своју маћеху ословио као Јелисавету, а до тада је била Јованка.

Фото: Јутјуб принтскрин/Miladin Milović

 

 

У истој епизоди главна сестра Антонија спомиње Илијино презиме као Петровић, а у наставку серије он се презива Поповић.

Позоришни глумац Богдан Кузмановић у “Срећним људима“ је одиграо чак три улоге: тражио је посао у коцкарници, играо је полицајца који је спроводио Аранђела до куће за Нецин рођендан, а онда је постао Роки - главни телохранитељ Озрена Солдатовића.

Фото: Јутјуб принтскрин/немањић немања

 

 

И глумац Александар - Алек Родић је одиграо три лика: појавио се на сликарској изложби Ђорђа Ђорђевића, затим у 22. епизоди био је син Жарка Попаре, а потом се појавио као чувар у затвору у којем је лежао Аранђел.

Предраг Милинковић се у серији појавио у две различите улоге. Прво се појављује као поштар Јован који доноси пензију Шћепану Шћекићу, док од 24. епизоде игра Солдатовићевог батлера Софронија.

Фото: Јутјуб принтскрин/toooldforthis

 

 

Иако се у почетку чинило да је пас Сима слеп, главни глумац и његов власник Десимир Станојевић испричао је да је због катаракте био слабовид, али не и слеб. Симино право име било је Амон и освајао је ловачке титуле.

БОНУС ВИДЕО: