Voditelj Ognjen Amidžić je posle razvoda od Danijele Dimitrovske uplovio u vezu sa Minom Naumović, koja je inače, 17 godina mlađa od njega i voditelj ju je angažovao u svojoj emisiji "Amidži šou" za segment "Pazi mina". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Naumovic (@callmenaumi)

 

Iako o vezi do sada nikada nije želeo javno da govori, u sinoćnoj emisiji se dogodila veoma zanimljiva situacija. Naime, starleta Tijana Ajfon poklonila je Ognjenovoj devojci izazovni kupaći kostim sa lancima, a Amidžića je zanimalo kako on izgleda, te je upitao Minu, da li on to prvi može da otvori.

- Čekaj da vidim šta je Mina dobila, da l sme da nosi - govorio je Ognjen dok je otvarao poklon, a kada je video kakav je kostim, nasmejao je sve.

Foto: Jutjub printskrin/RTV Pink

 

 

- Jako je lep - kazala je Mina, a onda je Ognjen dao svoj sud: 

- Može da nosi, ali kod kuće. Da ne izlazi baš u javnost i da se slika za Instagram - kazao je Amidžić i nasmejao sve u studiju. 

Podsetimo, kao bomba odjeknula je vest da je Ognjen Amidžić smuvao atraktivnu brinetu. Mina većinu vremena provodi u Ognjenovom luksuznom dupleksu na Dorćolu, spekuliše se da se već uselila kod njega, a par izbegava restorane po Beogradu kako se ne bi sretali s radoznalim pogledima, ali zato vrlo rado putuju zajedno van grada, a voditelj je često obasipa poklonima.

BONUS VIDEO: