Неудобне штикле

Можда вам у неким младим и лудим данима није сметало да добијете жуљеве због превисоких и преуских штикли, међутим више нема потребе да се мучите у нечему што вам може донети пуно више штете него користи. Бирајте удобност пре свега, а квантитет замените квалитетом.

 

 

Претерано исцепане фармерке

Овај комад одеће дискутабилно изгледа на било коме старијем од 14 година. Одлучите се за нешто суптилније прорезе, а пажњу при куповини фармерица усмерите на крој и пронађите онај који најбоље одговара вашој силуети.

Пртекратке сукње

Минићи могу изгледати врло атрактивно поготово ако су ноге ваш најбољи адут. Ипак, након школских и студентских дана, када почнете да се осећате озбиљније, примените то и на ваш физички изглед и одевање. Мини сукњу замените елегантним сукњама дужине испод колена.

 

 

Патике на платформу

Овакав тип обуће више није у тренду. Замените стари пар патика на платформу класичним белим патикама које ће одлично изгледати уз сваку одевну комбинацију.

 

 

Неугледна кућна одећа

Не кажемо да у кући требате да будете у фармерицама, али како бисте се у сваком тренутку осећале довољно сређено да можете без размишљања отворити врата неочекиваним гостима или отићи до продавнице, немојте ни у кућном издању носити одећу која више личи на крпе за прање пода. Уграбите на снижењима тренерку која долази у сету горњег и доњег дела како бисте увек имали удобан и оку угодан кућни стајлинг.

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".