Neudobne štikle

Možda vam u nekim mladim i ludim danima nije smetalo da dobijete žuljeve zbog previsokih i preuskih štikli, međutim više nema potrebe da se mučite u nečemu što vam može doneti puno više štete nego koristi. Birajte udobnost pre svega, a kvantitet zamenite kvalitetom.

 

 

Preterano iscepane farmerke

Ovaj komad odeće diskutabilno izgleda na bilo kome starijem od 14 godina. Odlučite se za nešto suptilnije proreze, a pažnju pri kupovini farmerica usmerite na kroj i pronađite onaj koji najbolje odgovara vašoj silueti.

Prtekratke suknje

Minići mogu izgledati vrlo atraktivno pogotovo ako su noge vaš najbolji adut. Ipak, nakon školskih i studentskih dana, kada počnete da se osećate ozbiljnije, primenite to i na vaš fizički izgled i odevanje. Mini suknju zamenite elegantnim suknjama dužine ispod kolena.

 

 

Patike na platformu

Ovakav tip obuće više nije u trendu. Zamenite stari par patika na platformu klasičnim belim patikama koje će odlično izgledati uz svaku odevnu kombinaciju.

 

 

Neugledna kućna odeća

Ne kažemo da u kući trebate da budete u farmericama, ali kako biste se u svakom trenutku osećale dovoljno sređeno da možete bez razmišljanja otvoriti vrata neočekivanim gostima ili otići do prodavnice, nemojte ni u kućnom izdanju nositi odeću koja više liči na krpe za pranje poda. Ugrabite na sniženjima trenerku koja dolazi u setu gornjeg i donjeg dela kako biste uvek imali udoban i oku ugodan kućni stajling.

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".