Три године касније долазимо у ситуацију да се питамо да ли се танке обрве из 90-их ипак враћају и да ли ће заиста заменити наше вољене густе обрве? Да ли смо спремни на ово?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

Није чудно да се трендови 90-их враћају, али, што се нас тиче, не мора то баш по сваку цену. Да, током ове декаде већина нас је имала танку линију длачица коју смо називали обрвама (јер ако нисмо, да ли смо уопште живели у 90-им) али неки трендови заиста треба да остану тамо где им је и место - у прошлости.

Неко ће танке обрве обожавати, неко презирати, неко ће једва чекати да их поново истањи, док ће неко остати при вољеним густим обрвама.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

 

Сви се сећамо оваквих бјути издања познатих личности као што су Линда Еванђелиста, Наоми Кембел, Кејт Мос, Анђелина Џоли, Гвен Стефани и Дру Баримур, али звезда која нам данас на најбољи начин представља тренд танких обрва је Бела Хадид. Руку на срце, Бела никада и није била присталица густих, пуних обрва, али нешто нам се чини да су њене иначе танке обрве - још тање!

 

 

У комбинацији са дебљином обрва (ако се то може назвати дебљина) долази и посебан облик обрва који је такође ултра популаран - равне, са благо подигнутим крајевима како би се очи и јагодице учинили визуелно искошенијим. 

 

 

Као и ми, интернет је подељеног мишљења - некоме не пада на памет да се поново упушта у авантуру звану чупање обрва до изнемоглости након година и година бјути рехабилитације истих, истичући да готово нико, али нико, не изгледа боље са танким обрвама уколико њихове природне обрве већ нису такве.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".