Јесења сезона доноси хип рок стилове, још ако их уклопите са добро познатим тајнама - нема грешке. Неке од њих су давно биле актуелне, а ове четири сукње биће у фокусу током наредних месеци:

Кожне сукње

 

 

Сукње израђене од (веганске или вештачке) коже омиљене су ове јесени. Дуги или кратки модели - није важно, немогуће је погрешити. За лежеран стајлинг комбинујте их са плетеном ролком, прошивеним капутом и патикама, а за вечерње изласке посегните за префињеним комбинацијама које укључују салонке на штиклу и елегантан капут.

Мини сукње

 

 

Супротно свим очекивањима: мини сукње владајући су тренд ове сезоне, а за време јако хладних дана могу да се комбинују са хеланкама. Посебно атрактивно изгледају у комбинацији са дугим капутом и лепим чизмама. Ове јесени, макси сукње сада иду на заслужену паузу.

Suknje sa prorezima

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellie (@slipintostyle)

 

Ove suknje imaju sve predispozicije da postanu vladajući trend narednih meseci. Bilo da se radi o pletenim, satenskim modelima, u dugoj ili kratkoj varijanti - suknje s prorezima vrlo su popularne, a tome doprinosi i činjenica da se izuzetno lako kombinuju s gotovo svakim stajlingom.

Pletene suknje

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I N G R I D (@knitsfromoslo)

 

Najjednostavniji rok stil za ovu jesen naziva se "tuba" suknja, a vrlo je sličan popularnim "tuba" topovima. Radi se o uskom modelu koji se može kombinovati za sve prilike. Prave su vladarke sezone i uz njih sveprisutni modeli A-kroja u potpunosti padaju u zaborav.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".