Овај догађај је оставио певачицу у шоку. Наиме, све се одиграла на једној свадби у сеоском насељу, а сада је поделила како је изгледао епилог њене бруке. 

Како каже, ништа неубичајено, то се свима дешава у овом послу, па и њој . 

Фото: В. Данилов, Фото: Архив Новости

 

- Мени се догодило да сам ја отишла да певам на погрешној свадби. Два весеља у истом месту, на неколико километара, и ја одем на погрешну. Дошла сам код домаћина, поздравим се, они ме лепо дочекају. Мислили су да ме је неко од гостију ангажовао. Ја села, послужење, људи ми донели да ручам, казали ми да се опустим, полако све. И за пола сата мени звони телефон, зове ме човек где је заправо требало да певам и каже ми: „Па Гоцо, где сте ви, људи чекају? Полудели смо.“ Ја говорим:  „Па ја сам дошла“, а они мени говоре да сам на погрешном месту. Касније сам се извинила и једнима и другима, захвалила се на гостопримству и отишла да певам где сам и заказала. Замислите, могло је да да се деси да устанем и почнем да певам - причала је кроз смех Гоца Божиновска.

Певачица Гоца Божиновска иза себе има богату каријеру. Пуне четири деценије радног стажа на естради и бројне ванвременске хитове без којих се свадбена славља не могу ни замислити,зато је ово све могуће, па чак и професионалцу као што је она.

(Ало)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".