Некадашња учесница "Задруге" и бивша мисица Јована Љубисављевић недавно је јавно проговорила о вези са Богданом Срејовићем. 

 

 

- Да, тачно је. Заједно смо и лепо нам је, али смо се договорили да ту нашу приватност оставимо за наша четири зида. Истина је, али све остало остаје само за нас - рекла је недавно Јована Љубисављевић, а сада се поново дотакла њихове романсе: 

-  Рекла сам да се нећу оглашавати... Сви очекују сад шта једем, где смо сели, кад смо легли... Оно што одлучимо, ми ћемо поделити. Ја сутра могу да постанем госпођа Срејовић, а могу и да завршим с њим, а да нико не зна - истиче Јована.

 

 

- Излазили смо у круговима друштва, упознавали смо се, можда је ту било од првог дана нешто, ја сам имала медијски линч, селидба, он је био уз мене, ја уз њега кроз тешке тренутке - додала је она за "Републику".

Јована је, подсетимо, недавно рекла како је на Велики петак фарбала јаја и ишла на причест, а припадници седме силе искористили су прилику и питали је да ли ју је Цецин бивши дечко тог дана пратио у стопу.

- Да, био је ту - са великим осмехом је рекла за поменут медиј.

БОНУС ВИДЕО: