Иако многе јавне личности не желе да признају ни једну естетску корекцију којој су се подвргле, Николија Јовановић их је, због бројних спекулација, набројала све, од прве до последње, па истакла због којих се каје, а због којих не.

- Имам жељу да поделим са вама све, као и због чега се кајем, а због чега не. Прва ствар коју сам урадила су груди. Имала сам комплекс, била сам равна као даска. У двадесетим ми је операција помогла да се осећам добро у свом телу, али сада у тридесетим, да могу да вратим време, никад не бих уградила силиконе. Немојте ми рећи да то сада могу то променим, то би захтевало много ожиљака - почела је Николија, па наставила са набрајањем:

Фото: АТА имагес

 

 

- Друга глупост коју сам направила, а коју сам исправила, су уста. Моја дивна, прелепа уста сам урадила због моде која траје и дан данас. Тада је било само трајних операција усана и она су се временом изобличила, изгледала сам као патка, све је било неравно. Прошле године сам извадила све неприродно из уста и сада поново имам своја, природна уста, иако сам нашалост морала да прођем кроз операциони процес. Велика су, лепа и не знам шта ми је то требало. Урадила сам трајну шминку, па увек изгледам као да имам неки кармин, тиме сам задовољна, а урадила сам и обрве и такође ми је жао што сам их у средњој школи ишчупала, ни то не бих никада поново урадила - признала је певачица.

Јовановићева је открила и да је морала да оперише због здравствених проблема које је имала.

Фото: АТА имагес

 

 

- И последња ствар коју сам радила је нос. Имала сам девијацију, нисам имала комлекс и због тога се не кајем јер је свакако лепше овако.

За крај, Николија је истакла да је имала и операцију зуба, те да у горњој вилици нема природне зубе.

- Горњи зуби су винири, али никада не бих поново урадила ништа са природним зубима, јер никада не може бити исти осећај, а и сада мислим да су природни зуби много лепши - завршила је она на друштвеним мрежама.

БОНУС ВИДЕО: