Nekadašnja učesnica "Zadruge" i bivša misica Jovana LJubisavljević nedavno je javno progovorila o vezi sa Bogdanom Srejovićem. 

 

 

- Da, tačno je. Zajedno smo i lepo nam je, ali smo se dogovorili da tu našu privatnost ostavimo za naša četiri zida. Istina je, ali sve ostalo ostaje samo za nas - rekla je nedavno Jovana LJubisavljević, a sada se ponovo dotakla njihove romanse: 

-  Rekla sam da se neću oglašavati... Svi očekuju sad šta jedem, gde smo seli, kad smo legli... Ono što odlučimo, mi ćemo podeliti. Ja sutra mogu da postanem gospođa Srejović, a mogu i da završim s njim, a da niko ne zna - ističe Jovana.

 

 

- Izlazili smo u krugovima društva, upoznavali smo se, možda je tu bilo od prvog dana nešto, ja sam imala medijski linč, selidba, on je bio uz mene, ja uz njega kroz teške trenutke - dodala je ona za "Republiku".

Jovana je, podsetimo, nedavno rekla kako je na Veliki petak farbala jaja i išla na pričest, a pripadnici sedme sile iskoristili su priliku i pitali je da li ju je Cecin bivši dečko tog dana pratio u stopu.

- Da, bio je tu - sa velikim osmehom je rekla za pomenut medij.

BONUS VIDEO: