Полиција је протеклих сати преговарала са њим како би одложио оружје.

Улица је затворена.

Током целе ноћи дежурало је неколико екипа полиције, као и Хитна помоћ и ватрогасци. У међувремену је како медији сазнају, дошло и до смене полиције.

Према незваничним информацијма, М.Р. прети самоубиством због нерашчишћених имовинских односа.

Наводно, реч је о имућаном човеку старости око 55 година. Целог живота радио је у Немачкој, а недавно је наводно остао без велике количине новца. Круже приче да је новац позајмио једном пријатељу, који сад паре не жели да му врати.

Фото: Танјуг/Ненад Михајловић

 

Према незваничним сазнањима новац је дао без признанице и икаквог потписа и сада има проблем да позајмљени новац добије натраг. Сумња се да се управо због тога одлучио на овако драматичан потез.

Комшије нам кажу да у кући преко пута имања на ком се одвија драма живи мајка несрећног човека.

- Мајка живи у кући прекопута овог плаца. Знамо да је радио у Немачкој читав век и да се развео пре неколико година. Причало се да је хтео да покрене бизнис са продајом аутомобила, то је оно што знамо - рекле су комшије.

Фото: Танјуг/Ненад Михајловић

 

Полиција је још пре неколико сати блокирала улаз у улицу и у овом тренутку није познато да ли су преговарачки тимови успели да ступе у контакт са мушкарцем.

СОС телефон за превенцију самоубиства

Национална СОС линија за превенцију самоубиства доступна је 24 сата дневно. Она је део пројекта Министарства здравља и Клинике за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић".

На располагању је тим едукованих професионалаца из домена менталног здравља, који пружањем подршке и помоћи, саветима и интервенцијом у кризним ситуацијама раде на превенцији самоубиства.

Фото: Танјуг/Ненад Михајловић

 

Они којима је неопходна помоћ могу да позову на број 0800/309-309, опција 1.

Према последњем пресеку Републичког завода за статистику, током 2020. године самоубиство је извршило 895 особа.

БОНУС ВИДЕО:

БОНУС ВИДЕО: УЗНЕМИРУЈУЋЕ - Погребници износе тело мушкарца који се разнео бомбом у кући у Вршцу

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".