Policija je proteklih sati pregovarala sa njim kako bi odložio oružje.

Ulica je zatvorena.

Tokom cele noći dežuralo je nekoliko ekipa policije, kao i Hitna pomoć i vatrogasci. U međuvremenu je kako mediji saznaju, došlo i do smene policije.

Prema nezvaničnim informacijma, M.R. preti samoubistvom zbog neraščišćenih imovinskih odnosa.

Navodno, reč je o imućanom čoveku starosti oko 55 godina. Celog života radio je u Nemačkoj, a nedavno je navodno ostao bez velike količine novca. Kruže priče da je novac pozajmio jednom prijatelju, koji sad pare ne želi da mu vrati.

Foto: Tanjug/Nenad Mihajlović

 

Prema nezvaničnim saznanjima novac je dao bez priznanice i ikakvog potpisa i sada ima problem da pozajmljeni novac dobije natrag. Sumnja se da se upravo zbog toga odlučio na ovako dramatičan potez.

Komšije nam kažu da u kući preko puta imanja na kom se odvija drama živi majka nesrećnog čoveka.

- Majka živi u kući prekoputa ovog placa. Znamo da je radio u Nemačkoj čitav vek i da se razveo pre nekoliko godina. Pričalo se da je hteo da pokrene biznis sa prodajom automobila, to je ono što znamo - rekle su komšije.

Foto: Tanjug/Nenad Mihajlović

 

Policija je još pre nekoliko sati blokirala ulaz u ulicu i u ovom trenutku nije poznato da li su pregovarački timovi uspeli da stupe u kontakt sa muškarcem.

SOS telefon za prevenciju samoubistva

Nacionalna SOS linija za prevenciju samoubistva dostupna je 24 sata dnevno. Ona je deo projekta Ministarstva zdravlja i Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Na raspolaganju je tim edukovanih profesionalaca iz domena mentalnog zdravlja, koji pružanjem podrške i pomoći, savetima i intervencijom u kriznim situacijama rade na prevenciji samoubistva.

Foto: Tanjug/Nenad Mihajlović

 

Oni kojima je neophodna pomoć mogu da pozovu na broj 0800/309-309, opcija 1.

Prema poslednjem preseku Republičkog zavoda za statistiku, tokom 2020. godine samoubistvo je izvršilo 895 osoba.

BONUS VIDEO:

BONUS VIDEO: UZNEMIRUJUĆE - Pogrebnici iznose telo muškarca koji se razneo bombom u kući u Vršcu

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".