- Миљана, ти си за сва времена завршила са Золом, бар си тако рекла?! - упитала је Ивана.

- Да, тако је. За Ускрс. Одлучила сам да је тако најбоље. Он мало-мало мења став, говори како му не треба девојка попут мене. На Рајском острву се пробудим пре њега, очистим све, средим се. То ми говори да је боље да будем квалитетно сама него са био ким. Изазива најгоре у мени - причала је Миљана и додала:

- За Ускрс није желео да дође и да исече прасе. Кад је видео да нема клипа на ком је пре неки дан, видела се разочараност на његовом лицу. Гутала сам све то, самовала. Он је био несрећан јер сам хтела Цара да питам да ми да флашу шампањца. Он ми је рекао на то да ја само свађам људе тражечи им нешто. Ја нисам тражила Цару ништа. Није ми било јасно због чега њему није до тога да устане и седи са мном. Некад спавам дуже поред њега, али не могу да спавам превише.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Миљана је поменула и инцидент који је направила када је у језеро бацила цело печено прасе, које је Золи породица послала за Ускрс.

- Тешко ми је јер сам бацила прасе, неки људи немају ништа осим јаја да офарбају, а ја бацам прасе од седам килограма. На Ускрс сам била срећна јер сам се помирила са мајком. Себе само осуђујем. Овако је најбоље. На Ускрс се завршила скаламерија од наше везе. Зола ме је вређао на најрадоснији празник, апсолутно се видело да сам се лепо опходила према њему. Није било разлога да ме увреди. Нема жељу да седи са мном, све ради на силу. Одуговлачи свадбу са мном, прича о пласманима константно. Тачно се види да није срећан. Кад је већ тако, онда нема више спавања за њега - рекла је Миљана.

БОНУС ВИДЕО: