Зверка каже да се изненадио када је угледао ватерполисту да узима опијате код певачице у стану у време пре него што је био позитиван на антидопинг тест после меча Светске лиге између Шпаније и Србије пре неколико година.

 

 

- Сасвим спонтано сам почео да се бавим продајом психоактивних супстанци и од тога сам добро зарађивао. Полиција ми је неколико пута упадала у стан, али код мене никада нису нашли дрогу. Нису имали разлог да ме приводе, једном се то десило, али су морали одмах да ме пусте јер није било никаквих доказа да дилујем било шта. Робу сам набављао тако што сам имао добре дојаве. Ништа се није радило телефонима, само лицем у лице. Ни с ким се нисам виђао. Одем на место где треба све да покупим и тако се радило. Све се радило по Србији, Београду и околним градовима. Ухапшен сам 2013, у време кад сам престао да продајем опијате - прича Зверка и наставља:

- Једном сам бануо на гајбу код певачице Каје Остојић да јој однесем робу. Није ме изненадило у каквом друштву је била, али сам се зачудио кад сам видео да из друге собе у стану излази Никола Рађен. У време пре целе оне хајке око кокаина дечко је био код ње у стану. Нисам претпостављао да се и он ради, танте-манте, кад оно и он. Нагледао сам се ту свега и свачега. Каја је само једна од певачица којој сам набављао робу. С многима сам близак на естради.

Фото: АТА имагес

 

 

Бивши задругар тврди да се незаконитим радњама дуго бавио, а пао је када му је полиција упала у стан у ком је боравио с тадашњом девојком. Пре него што су упали полицајци, Зверку је друг замолио да му причува нешто робе, коју су нашли када су провалили у стан.

- Имао сам другара који је продавао дрогу, али ја сам у том периоду генерално био чист. Када је једном приликом дошао код мене, донео ми је неку робу и објаснио да не може да буде код њега. Рекао сам му да је то у реду. После неког времена само је неко зазвонио на врата. Моја девојка је кренула да отвори и у моменту кад је требало да се ухвати за кваку, полицајци су развалили врата и гурнули је уза зид. Девојка ми се упишала од страха у гаће! Њих шесторо с пиштољима су упали и бацили ме на под. Газили су ме по вилици, отварали све просторије да испроверавају где и шта кријем. Ту су ме држали због претреса, нема где нису погледали да ли има дроге. Нашли су тада неке врсте робе и тако сам пао. Запленили су ми и новац, све што су могли. Девојку су ми држали упишану два сата, било ми је много криво због ње. Одвели су ме у станицу 29. новембар и у колима су почели да ме испитују - прича Зверка и додаје:

 

 

- На крају сам се смирио. После свега што сам видео у затвору рекао сам себи да ми у животу треба нека промена набоље. Сви ми грешимо, али најбоље је кад из грешака извучемо поуке - завршава Богуновић.

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".