- Најомрженија особа, сложићу се са Карићем, јесте Далила најгора, али ипак је Маријана за мене најгора од свих, јер да тако ниско удариш ја не могу верујем. Боља да је ударила него тако нешто рекла, нема горег зла од тога - навео је Пујас.

- Најпожењији, Ђедовић, човек ми је пуно помогао, са њијм се смејем зезам и све. Провели смо много времена, једина особа и најближа мени - рекао је Фран.

- Најнебитнија, двоумим се између Миме и Белог. Он ми изгледа као да је у депресији, али Мима ипак јер то понашање са ожењеним мушкарцем на силу не пролази - изјавио је Пујас.

- Најпожељнија за мене, има свакако шта да каже и како да се каже. За мене најпожељнија, нема трунке негативније енергије, увек је ту за мене, Тања. Мало си пасивна али верујем да си иста и напољу - говорио је кошаркаш.

- Најнебитнија је Ирма, деловало је да је потенцијал, али је тотално неинтересантна за коментарисање, нема никакве везе са везом - рекао је Јањуш.

- Да је све ово било раније, можда би изабрао Дејана. Али ја знам да он тако не мисли и искрено ми се извинио. Морам само да проверим оно што сам чуо, да ћеш ти заклати мене и Марка - питао је Јањуш Менсура.

- Слушајте, само да вам кажем. Људи, шта вам је! Нисам то рекао, ево кажем сада свима извињавам се, заиста! Људи нема везе, нека сам ја најомрженији али немојте молим вас то да говорите, ако сам икада то рекао ја ћу то поновити, јер је лично. Али породицу нисам дирао - викао је Менсур.

- Не могу више да слушам ове глупости! Кога боли ку*ац за тебе - урлао је Цар.

- Можеш да причаш шта хоћеш али да претиш да ћеш некога да кољеш - викао је Цар.

- Ти да си хтео да нешто урадиш урадио би испред Вертига. Ја нисам неко ко неће да ти узврати! - настављао је Менсур.

- Ја кад ударим зна се како ударам - урлао је Филип.

- Ја бих само да завршим, нити сам те спомињао нити ћу. Не желим да се расправљам, ја сам први рекао да је он дете које има 25 година, да је емотиван тако да ја све разумем. Први сам се пронашао у псовкама али разумем сада. Да нисам имао ту свађу са тобом, не бих знао коме да дам ову лоптицу, ниси ми ни ти омржен али некоме морам - говорио је Јањуш.

(Пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".